Guisat de cigrons i espinacs
Un plat reconfortant, ple de sabor i nutrients, perfecte per als dies més freds.
Ingredients (4 racions):
400 g de cigrons cuits
200 g d'espinacs frescos
2 patates mitjanes, pelades i tallades a daus
1 ceba gran, picada finament
2 grans d'all, picats
750 ml de brou de verdures
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 fulla de llorer
Sal i pebre negre al gust
Elaboració:
Escalfa l'oli en una olla i sofregeix la ceba i l'all fins que siguin transparents.
Afegeix les patates i el pebre vermell, remenant durant uns minuts.
Incorpora els cigrons i la fulla de llorer. Aboca el brou i porta-ho a ebullició.
Baixa el foc i deixa coure fins que les patates estiguin gairebé tendres.
Afegeix els espinacs i cuina fins que es redueixin i les patates estiguin completament cuites.
Salpebra al gust i serveix ben calent.
Un plat senzill, saludable i deliciós! Bon profit!
#CuinaCasolana #ReceptesSaludables #GuisatDeCigrons #MenjarDeCullera